Hirdetés

Fantasztikus magyar A Karib-tenger kalózai rajongói film készül, de te is kellesz hozzá

|

Ha a Disney nem hozza vissza Jack Sparrow kapitányt, majd a magyarok megoldják.

Hirdetés

Johnny Depp viharos válása miatt nemcsak a Legendás állatok franchise ugrott számára, hanem A Karib-tenger kalózai is, a széria pedig 2017 óta pihenőn van. A filmek producere, Jerry Bruckheimer korábban azt mondta, hogy két projekten is dolgoznak, amelyek közül azzal haladnak tovább, ami nem a női főszereplős spin-off (ebben szerepelt volna Margot Robbie). Később aztán kiderült, hogy talán ez utóbbi is megvalósulhat egyszer, amiképpen az sincs kizárva, hogy a történtek után mégis sikerülhet megegyezniük Depp-pel, de mindegyik lehetőség bizonytalan. 

Ha a Slemmerfilms Studión és a rajongókon múlik, akkor nem is kell várnunk ezekre: a reklámokat, rövidfilmeket, oktatóvideókat, paródiákat és hasonlókat gyártó csapat számára nem új a filmkészítés, a Vakfolt című játékfilmjük 2017-ben jelent meg a Netflixen, most viszont egy még nagyobb dologba kezdtek: szeretnék megvalósítani a saját A Karib-tenger kalózai történetüket. 

Hirdetés

A csapat IndieGoGón indított el egy kampányt, amelynek keretében ahhoz kérnek támogatást, hogy összehozhassák a kétórásra tervezett filmjüket A Karib-tenger kalózai: A lámpás titka címmel. Láttunk már korábban is hasonló rajongói alkotásokat, amiknél hatalmas volt a lelkesedés, de a megvalósítás minősége érthető okokból nem volt a toppon, azonban a Slemmerfilms Studio alkotása parádésan néz ki, ahogyan azt az alábbi trailerben ti is megcsodálhatjátok. Ráadásul nemcsak sikerült egy olyan főszereplőt találni a rendező és a stúdiót alapító Slemmer Ádám személyében, aki a maszkmesteri munkának, a sminknek és egyebeknek köszönhetően kiköpött úgy néz ki, mint Depp Jack Sparrowként, hanem A Karib-tenger kalózai filmek magyar szinkronhangjait is megnyerték a projekthez, így a közkedvelt kalózkapitányt itt is Király Attila szólaltatja meg. 

A második Budapest Comic Conon is hatalmas sikert arató csapatnak azonban hatalmas szüksége van az érdeklődők támogatására, a Pirates of the Caribbean: Secrets of the Lamp elkészítésére 150 ezer eurót szeretnének összeszedni, szóval ha szeretnétek, hogy összejöjjön a cucc, akkor irány a kampány! A kezdőlöketet A Karib-tenger kalózai filmek Gibbsét alakító Kevin McNally adja meg: 

Ha sikerül elérni a célt, akkor a tervek szerint 2024 novemberében láthatjuk majd a végeredményt. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)