Hirdetés

A Funko-figurákkal készít animációs filmet a Warner Bros.

|

A két vállalat már hosszú ideje partnerségben van, de ezúttal nem új bábukat, hanem egy egészen más projektet fognak elhozni a rajongóknak.

Hirdetés

A Funko már elég régóta foglalkozik popkulturális termékek előállításával, és a nagyfejű figurákat tartalmazó POP! szériájuk komoly népszerűségre tett szert az utóbbi években. Valamikor a jövőben pedig a mozivásznon is feltűnhetnek a cég alkotásai.

Hirdetés

A Deadline egy exkluzív riportban számolt be arról, hogy a Warner Bros. kötelékébe tartozó Warner Animation Group filmet fog készíteni a Funko figuráiról. A két cég között egyébként már régóta partneri viszony van, hiszen korábban a Warner több franchise-ához, így például a Harry Potterhez is érkeztek különféle termékek. A Funko vezérigazgatója, Brian Mariotti elég bizakodóan nyilatkozott a projektről, és szerinte ez nem a játékok eladásáról vagy a brandépítésről szól, ugyanis a Warner Animation Groupnak egyedi elképzelése van arról, hogyan nézzen ki az első ilyen film.

Természetesen konkrét részletek egyelőre még nincsenek, de akár még jól is elsülhet a dolog, hiszen sokan szeretik a Funko figuráit, és tökéletesen beleillenének egy animációs filmbe ezek az apróságok. Szerintetek sikerülhet majd valami értékelhetőt összehozniuk a srácoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)