Hirdetés

Gal Gadot cseppet sem búslakodik a Wonder Woman 3 elkaszálása miatt

|

A színésznő nem a DC-filmeken túli jövőjéről beszélt.

Hirdetés

A 2017-es Wonder Woman az egykori DC Extended Universe egyik legsikeresebb filmje volt, s habár a 2020-ban bemutatott Wonder Woman 1984-en már jóval több fogást találtak a kritikusok és a közönség, sokáig nem volt kérdés, hogy megkapjuk a harmadik epizódot is.

A DC filmes jogait birtokló, újonnan létrehozott Warner Discovery azonban tavaly lényegében kukázta az eddigi projekteket, hogy James Gunn és Peter Safran vezetésével egy új mozgóképes univerzumot építsen DC Universe néven. Az átalakítás áldozatai között a triplázni készülő Patty Jenkins rendezte Wonder Woman is ott volt, ám a főszereplő Gal Gadot eddig nem reagált a produkció elkaszálására.

Hirdetés

A színésznő nemrég a Total Filmnek adott interjút, amelyben a GamesRadar szemlézése alapján ezúttal az a kérdés is előkerült, hogy miként alakul Gadot jövője a megboldogult DCEU után. A válasz alapján pedig az egykori Csodanő nem sírja tele a párnáját a tiara és az igazság lasszója után:

"Számomra hihetetlen dolog olyan történetek elindítása és kidolgozása, amelyek iránt szenvedélyesen rajongok. Az a tény, hogy nem kell otthon ülnöm, és csak várnom a következő ajánlatra, olyasvalami, ami erőt ad nekem. Élvezem, hogy ezt csinálom, ez tart életben.

Nemcsak a saját projektjeimet fogom csinálni, hanem továbbra is vállalok szerződéses munkákat. De az a tény, hogy továbbléphetek, és elmesélhetem azokat a történeteket, amelyek iránt szenvedélyesen érdeklődöm - olyan ötletekből, amelyeket én fogalmaztam meg, vagy olyan emberek ötleteiből, akik partnerek akarnak lenni velünk - hihetetlen dolog.

Ez egy olyan dolog, amiért nagyon hálás vagyok, és mindenképpen folytatni fogom, mert megéri. Nagyon, nagyon izgatott vagyok és alázatos büszkeség tölt el."

- nyilatkozta a 38 éves Gadot, akit ezek szerint manapság leginkább a saját projektjei kötnek le, mint például a Netflixre érkező Heart of Stone (augusztus 11-i premierrel) című kémthriller, amelynek a készítéséből producerként is kivette  részét. A színésznő következő ismert szerepe a 2024-re időzített Hófehérke élőszereplős mozi, amelyben a gonosz királynőt fogja alakítani.

Mi azonban nem fogadnánk rá, hogy soha többé nem látjuk a Csodanő jelmezében, hiszen a nemrég megjelent Flash - A Villámban is feltűnt egy cameo erejéig, a DC Universe zászlaja alatt pedig már készülőben van egy HBO Max-sorozat is, amely Wonder Woman otthonára, a paradicsomi Themüszkirára koncentrál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)