Hirdetés

Gal Gadot női James Bondként akciózik a Rachel Stone - Mindent vagy semmit előzetesében

|

Wonder Woman megformálója kőkemény szuperkémet alakít a Netflix új filmjében.

Hirdetés

Nem könnyű maradandót alkotni a kémműfajban, pláne nem olyan franchise-okat felépíteni, amelyek aztán évtizedekig velünk maradnak. A James Bond széria mellett igazából csak a Mission Impossible-nek sikerült tartósan megkapaszkodnia, nem utolsósorban Tom Cruise állhatatosságának köszönhetően.

Nagy fába vágta hát a fejszéjét Greg Rucka, A halhatatlan gárda forgatókönyvírója, aki a netflixes akciófilm és a Mission Impossible - Leszámolás producereivel összeállva megkísérli lerakni egy új kémes franchise alapjait.

Hirdetés

Rucka saját ötletéből Alishon Schroederrel, A számolás joga társírójával közösen rakta össze a Rachel Stone - Mindent vagy semmit (angolul Heart of Stone) forgatókönyvét, melynek középpontjában a Gal Gadot által eljátszott címszereplő áll, valamint a Charta nevű ügynökség eredményes működését szavatoló különleges ketyere, a "szív". Amikor lába kél, Stone-nak minden követ (bocs) meg kell mozgatnia, hogy visszaszerezze.

A Rachel Stone - Mindent vagy semmit augusztus 11-én debütál a Netflixen Tom Harper (Birmingham bandái) rendezésében. Gal Gadot mellett olyan színészek erősítik a stábot, mint Jamie Dornan (A szürke ötven árnyalata), Alia Bhatt (RRR), Sophie Okonedo (Halál a níluson) és Matthias Schweighöfer (A tolvajok hadserege).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)