Hirdetés

Februárban végre elkezdődik a Gambit forgatása

|

Nem sok olyan hányattatott sorsú mozi van, mint a Gambit, de a jelek szerint Channing Tatum végre elkezdheti dobálni a kártyákat.

Hirdetés

Közel három éve megy a kavarás a Fox égisze alatt készülő (pontosabban nem készülő) Gambit mozi kapcsán, de a jelek szerint végre minden készen áll, hogy elkezdődjön az érdemi munka.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint a kamerák 2018. februárjában kezdenek majd forogni, így stábnak egy teljes éve lesz arra, hogy tető alá hozzák a Channing Tatum főszereplésével készülő filmet, ami a tervek szerint 2019. feburár 14-én, Valentin-napon debütál majd. Maga a forgatás várhatóan 5 hónapig tart majd, így a nyárra végeznek is vele, de mivel X-Men filmről van szó, minden bizonnyal rengeteg speciális effektre számíthatunk, amihez azért még időre lesz szüksége a szakembereknek.

A forgatás kezdete után valószínűleg a sztori és a főbb karakterek kapcsán is hallunk majd ezt-azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)