Hirdetés

Napjaink legnépszerűbb popsztárja is felbukkan majd a Trónok Harca következő évadában

|

Bár az elmúlt évek legnépszerűbb sorozata a szokásosnál rövidebb évadokkal érkezik, azért így is rengeteg izgalmas pillanat vár a rajongókra.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik Texasban az SXSW fesztivál, ahol a Trónok Harca alkotói is tiszteletüket tették, és ha már ott voltak, válaszoltak is néhány égető kérdésre.

David Benioff például megerősítette, hogy bármennyire is szeretnék a rajongók, a 8. évadban 6 résszel kell beérniük, de hozzátette, hogy az eleje óta ilyesmire készültek:

Mindig is egy 70 órás filmben gondolkodtunk. Így 73 óra lesz elejétől a végéig, de továbbra is megmarad az a struktúra, amit megálmodtunk. Nagyon nehéz lett volna, ha elveszítjük közben a stáb egy részét, ezért örülök, hogy sikerült megtartanunk a fontos karaktereket és úgy zárhatjuk le az egészet, ahogy szerettük volna.

Azt is megtudtuk, hogy a hetedik évadban felbukkan majd Ed Sheeran, akinek legújabb albuma a létező összes zenei toplistát a feje tetejére állította, több dala is ott van a leghallgatottabbak között.

Évek óta próbáljuk őt beszervezni, hogy meglepjük Maisie Williamset (Arya Stark), és most végre összejött.

Nem Sheeran lesz az első zenész, aki cameózik, az ötödik évadban például a Mastodon zenekart szúrhatták ki az éles szemű rajongók. Sophie Turner (Sansa Stark) azon kérdésére, hogy Justin Biebert mikor láthatjuk Westerosban, Benioff csak ennyit mondott:

Bieberre vársz? Majd a 9. évadban

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)