Hirdetés

GameStar Filmajánló - Tűzgyűrű: Lázadás

|

Nagyon régen volt már olyan, hogy csak egyetlen új filmet mutattak be a mozik, azonban most újfent megesett: aki a héten újdonságra vágyik, az az óriásrobotokat nézheti, amint összecsapnak az óriásszörnyekkel a Tűzgyűrű folytatásában.

Hirdetés

A Tűzgyűrű: Lázadás bemutatása most a legnagyobb esemény, de azért vannak érdekfeszítő hírek arról is, hogy kik lehetnek Doctor Strange ellenfelei a folytatásban, nyílt levélben kérik spoilermentességre a rajongókat a Bosszúállók: Végtelen háború rendezői, megfilmesítik a Ready Player One szerzőjének másik művét is, pletykálják, hogy ki játszhatja a Venom filmben Vérontót és a Puliwood a ti segítségeteket kéri, hogy kiderüljön, melyik volt a legjobb márciusi film

Hirdetés

Eközben befutott a Johnny English 3 első trailere is, amit már rögtön szinkronosan nézhettek meg. Rowan Atkinson ismét belebújik a világ legpechesebb kémének bőrébe: 

A kiemelt előzetesünket magunk mögött tudva mutatjuk a heti filmfelhozatalt, bár úgyis tudjuk, hogy mire fogtok jegyet váltani:

Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim: Uprising)

Ugyan nem Guillermo del Toro rendezésében készült el a Tűzgyűrű folytatása, de producerként támogatta a projektet, amelynek élére Steven S. DeKnight (Daredevil, Spartacus, Smallville, Angel, Buffy) került. A Tűzgyűrű: Lázadás tíz évvel később játszódik és egy új nemzedéket állít a középpontba John Boyega és Scott Eastwood karaktereivel az élen, akiknek a legnagyobb kaijukkal kell megküzdeniük, amik valaha betették a csápjukat a Földre. A kritikusok azonban annyira nincsenek elájulva a folytatástól, a Puliwood szerint például a látványon kívül nem sok jóval kecsegtet a film, de az első rész rajongóinak így is megérheti beülni rá. 

(Érdekesség: Guillermo del Toro azért hagyta el a film rendezői székét, hogy elkészítse A víz érintése című filmet, amelyért aztán Oscar-díjat is kapott.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Hancock (Blu-ray)
- Taxisofőr (Blu-ray)
- A szállítmány (Blu-ray)
- Rohanás (Blu-ray)
- A randiguru (Blu-ray)
- A boldogító talán (Blu-ray)
- Sorsjegyesek (Blu-ray)
- A csúf igazság (Blu-ray)
- Michael Jackson: This is It (Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)