Hirdetés

Garfield szinkronos trailere furcsa lesz a karakter rajongóinak

|

Nem Kerekes József és nem is Till Attila szólaltatja meg a falánk macsekot.

Hirdetés

A Jim Davis fejéből kipattant pufók macska már 45 éve utálja a hétfőket és habzsolja a lasagnét, a képregénysorozatot pedig az évtizedek során felfedezte magának Hollywood is: készült belőle több animációs sorozat, tévéfilm, mozifilm, színdarab és videojáték is, és a sornak még nincs vége. 

A legújabb adaptációval azonban olyat lép meg a Sony Pictures, amit még eddig nem láthattunk: egy animációs filmet visz nagyvászonra. A The Garfield Movie, avagy magyarul simán csak Garfield már azzal felhívta magára a figyelmet, hogy a Super Mario Bros.: A film után még egy legendás karaktert szinkronizál Chris Pratt, ez pedig előrevetíti, hogy mire számíthatunk a magyar szinkronban. 

Hirdetés

Garfieldot a két eddigi filmben (2004-ben és 2006-ban) Till Attila szólaltatta meg, míg a sorozatokban Kerekes Józseffel hallhattuk, azonban tekintve, hogy egy rebootról van szó, várható volt, hogy nem ők fognak visszatérni. Az alábbi magyar szinkronos előzetes Chris Pratt magyar hangjával, Miller Zoltánnal készült el, amely azért is érdekes, mivel animációs filmek esetében a szinkronrendezők nem elsősorban a megszokott párosításokra építenek, hanem arra, hogy mi áll jól a karakternek (ezért lehetett az, hogy a 2018-as A Grincsben nem Simon Kornél kísérte Benedict Cumberbatchet, hanem Nagy Ervin). A kérdés adott: nektek hogy tetszik Miller orgánumával a karakter?

A Garfield várhatóan 2024. május 23-án rohamozza meg a magyar mozikat, noha a lustaságáról elhíresült macskánál elég karakteridegen rohamozásról beszélni, ha nem kajáról van szó.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)