Hirdetés

George R. R. Martin elárulta, hogy áll most a következő regénye

|

A Trónok harca alapjául szolgáló A tűz és jég dala sorozat új része, a The Winds of Winter foglalja le idejének nagy részét.

Hirdetés

Jövő tavasszal lesz ötödik éve annak, hogy lezárult a Trónok harca sorozat, egy olyan befejezéssel, amitől sokan kitértek hitükből. George R. R. Martin egészen másképp zárná le a történetet, de minél tovább csúszik az utolsó előtti, The Winds of Winter nevet viselő könyv megjelenése, annál kevesebb esély van rá, hogy megismerhetjük az ő elképzeléseit. Elvégre 75 éves, és ahogy a regénnyel halad, örülhetünk, ha egyáltalán ennek a végére ér.

Bangcast készített vele interjút, amiben elmondta, még csak 1100 oldalt írt meg, és több száz van hátra.

"Elsősorban természetesen ugyanazon dolgozom még mindig... Bárcsak olyan gyorsan tudnék írni, mint Bernard Cornwell, de 12 éves késésben vagyok ezzel a fránya regénnyel, és szenvedek vele. [...] Istentelenül nagy könyv ez valamiért. Talán kisebbekkel kellett volna kezdenem. Ez viszi most el a munkaidőm nagy részét."

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt is azt mondta, még 400-500 oldalt biztosan meg kell írnia. Nem tudni, pontosan milyen hosszúra tervezi, vagy mit nem tud kihagyni belőle, de úgy tűnik, még éveket kell várnunk a The Winds of Winterre, ha egyáltalán elkészül valaha... és a lezárást csak az ezt követő regény fogja elhozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)