Hirdetés

George R.R. Martin már látta a Sárkányok háza második évadának első két részét

|

A könyv szerzője megosztotta véleményét a sorozat folytatásával kapcsolatban.

Hirdetés

A Sárkányok házának második évada jövő nyáron érkezik. Az első trailer kellően bepörgette a rajongókat, és mindenki már készül kedvenc uralkodójának lobogójával a nagy háborúra. A lángokra még dobott egy kis rőzsét a fantasy-világ alkotója, George R.R. Martin is, aki természetesen már kapott egy kis ízelítőt a következő szezonból.

Az író már látta az első két részt, és bár spoilereket természetesen nem, az érzéseit megosztotta azokkal kapcsolatban.

"Nehezen tudok objektív lenni olyan dolgokkal kapcsolatban, melyek a saját műveimre épülnek, de ettől még szerintem mindkét rész nagyon jó volt (és még kész sincsenek)".

Hirdetés

Állítása szerint kemény kezdésre számíthatnak a rajongók:

"Nagyon sötét mindkettő, talán még meg is fognak ríkatni benneteket. (Én nem sírtam, de az egyik barátom igen.) Erőteljes, érzelmes, gyomorforgató, szívfakasztó. Szóval olyan, amilyennek szeretem."

Maga a sorozat társalkotója, Ryan Condal szállította le az első részeket Martinnak, aki láthatóan élvezte az élményt. Mivel a széria jelentősen kibővíti a Tűz és vérben olvasható időszak történéseit, így mindig félő volt, hogy olyan dolgok is kerülnek majd bele, melyek nem passzolnak majd Martin elképzeléseivel. Egyelőre úgy tűnik, hogy emiatt senkinek sem kell aggódnia.

Ti mit gondoltok? Milyen lesz a Sárkányok háza második évad?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)