Hirdetés

Gotham trailer - így jön el Joker

|

A Gotham sorozat készítői már az első évad korábbi részeiben is legendás gonoszokat mutattak be, még csak ezután jön a java.

Hirdetés

Múlt héten kiderült, hogy a Gotham még az első évad vége előtt belekezd a Joker sztoriszálba, ma pedig a 20th Century Fox fellőtte a világhálóra a következő epizód, a "The Blind Fortune Teller" első kedvcsinálóját és vajon ki tekint vissza ránk benne őrült vigyorral az arcán?

A fiatal Jokert Cameron Monaghan kelti életre meglehetősen nagy elánnal, bár egyetlen jelenet alapján ezt még nehéz megtippelni, de a február 16-án debütáló új Gotham részben már nagyobb szerepet is kap Batman rettegett ellensége, ezáltal megismerhetjük, hogy milyen volt Joker gyermekként és mitől vált azzá, akit ismerünk.

Monaghan karakterét egyébiránt Jerome néven listázták, valamint további érdekesség, hogy olyan vendégszereplők is feltűnnek a hivatalos infók szerint, mint Victor Zsasz (Anthony Carrigan) és a Ringmaster (James Monroe Iglehart). Ne feledjétek: február 16., utána várjuk a véleményeket Joker beköszönéséről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)