Hirdetés

Gyere és nézd meg velünk a True Detective: Night Country évadnyitóját!

|

Napokon belül elrajtol az HBO sztárokkal teletűzdelt antológiasorozatának negyedik évada. Ha szeretnéd még a premier előtt megnézni a nyitóepizódot, gyere velünk az ETELE Cinemába, és légy a vendégünk egy zártkörű vetítésen!

Nem kell már sokat várniuk a minőségi bűnügyi sorozatok kedvelőinek arra, hogy folytatódjék a magyar fordításban A törvény nevében címet kapott True Detective. Az HBO antológiasorozatának minden évada más helyszínen játszódik, a szereplők sem ugyanazok, miként a bűntények között sincs összefüggés, amelyek miatt a nem éppen ismeretlen színészek által alakított rendőrök nyomoznak. Az első évad Matthew McConaughey-t és Woody Harrelsont párosította össze, a második szezonban Colin Farrell, Rachel McAdams és Taylor Kitsch próbált érvényt szerezni a törvénynek, míg a harmadikban Mahershala Ali és Stephen Dorff igyekezett felgöngyölíteni egy rejtélyes ügyet.

A január 14-én kezdődő negyedik felvonásban Liz Danvers (Jodie Foster) és Evangeline Navarro (Kali Reis) nyomozóknak azt kell kideríteniük, hogy mi történt az alaszkai Ennis kutatóállomásáról nyomtalanul eltűnt nyolc férfival.

Hirdetés

Ha te is kíváncsi vagy arra, hogyan kezdődik a Night Country alcímet viselő évad, elég egy egyszerű kérdésre helyesen válaszolnod, és máris tiéd lehet egy páros jegy!

A vetítés 2024. január 11-én, csütörtökön 19:15-kor kezdődik a budapesti ETELE Cinema 6-os termében (1115 Budapest, Etele út 68.), regisztrálni 18:30-tól lehet. Hogy velünk együtt nézhessétek meg az évadnyitót, január 8. 23:59-ig egy True Detective: Night Country tárgyú levélben küldjétek el a helyes választ az alábbi kérdésre a nyeremenyjatek@project029.com címre:

Ki A törvény nevében, vagyis a True Detective kreátora?

a) Taylor Sheridan

b) Nick Pizzolatto

c) Ryan Murphy

Fontos, hogy a levélben szerepeljen még a teljes nevetek. Azokat, akik helyes választ adtak és részt vehetnek a vetítésen, e-mailben értesítjük, jegyeiket a helyszínen, a vetítés kezdete előtt háromnegyed órával, nevük bemondásával vehetik át az erre kijelölt pultnál. Az adatokat a vetítés után nem tároljuk, és kizárólag a jegyátvétel miatt használjuk fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)