Hirdetés

Gyere és nézd meg velünk együtt a Napóleont!

|

Joaquin Phoenix filmje kiváló értékeléseket kap - ha szeretnéd te is látni, gyere el az ETELE Cinemába, légy a vendégünk egy zártkörű vetítésen!

Hirdetés

A jövő héten kerül a mozikba a Napóleon életét némi kreatív szabadsággal feldolgozó film, amiben Joaquin Phoenix alakítja a francia történelem legismertebb alakját. Azok a kritikusok, akik már látták, szinte kizárólag pozitív dolgokat tudtak róla mondani: a Rotten Tomatoes-on 80%-on áll, a Metacritic-en pedig 69-en, de filmek esetében ez jónak számít.

Ha te is kíváncsi vagy rá, hogy milyen lett a történelmi, életrajzi dráma, válaszolj meg egy kérdést alább, és gyere el velünk moziba!

Hirdetés

A vetítés 2023. november 27-én, hétfőn 18:00-tól lesz a budapesti ETELE Cinema (1119, Budapest, Hadak útja 1.) PIXEL termében. A kérdés, amelyre november 23. 23:59-ig várjuk a válaszokat a nyeremenyjatek@project029.com címre, egy GS Napóleon tárgyú levélben, az alábbi:

Melyik csatában szenvedett Napóleon végső vereséget?

a) saorgiói csatában

b) a lipcsei csatában

c) a waterlooi csatában

Fontos, hogy a levélben szerepeljen még a teljes nevetek és a telefonszámotok is. Azokat, akik helyes választ adtak és részt vehetnek a vetítésen, e-mailben értesítjük, jegyeiket a helyszínen, a vetítés kezdete előtt háromnegyed órával, nevük bemondásával vehetik át az erre kijelölt pultnál. Az adatokat a vetítés után nem tároljuk, és kizárólag a jegyátvétel miatt használjuk fel.

A nyereményjáték szabályzata itt érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)