Hirdetés

Ha meghallgatod Ken balladáját, kicsit jobban hiszel majd abban, hogy a Barbie film jó lehet

|

Ken még sosem volt ennyire sebezhető. És popsztár.

Hirdetés

Amióta először bejelentették a Barbie filmet, azóta törjük a fejünket rajta, hogy vajon mit is remélhetünk Greta Gerwig víziójától a plasztik szépségideál babák életrekeltését illetően. Nehezen tudjuk belőni, milyen is lesz ez a moziélmény, de az biztos, hogy a hangulata eddig igen megnyerő, már csak azért is, mert Warner Bros. Pictures igyekszik úgy adagolni a részleteket, hogy újabb és újabb rétegeket ismerhessünk meg a ránk váró kavalkádból.

Most éppen Ryan Gosling remekel, aki egy saját Ken dalt ad elő, jórészt arról énekelve, hogy milyen nehéz Barbie mellett örök másodiknak, szerelmet remélő férfinek lenni, de mindez olyan hatásvadász popdal formában érkezik, hogy a félnapos dallamtapadás szinte biztosra vehető.

Hirdetés

Ettől persze még mindig nem tudnám megjósolni, hogy milyen lesz a Barbie film, de egyre jobban érdekel, mert eddig a látványvilága, és az erősen szatíra jellegű momentumai arra engednek következtetni, hogy talán a magamfajta morcos öregember is élvezheti majd a végeredményt, annak ellenére is, hogy engem Greta Gerwig még sosem tudott igazán megérinteni alkotásaival. Talán majd most, ahogy látható, a színészeken nem fog múlni az élmény:

Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)