Hirdetés

Ha neked sem jött be a Flash film, akkor ennek a hírnek nem fogsz örülni

|

Alig egy évvel ezelőtt jelent meg a The Batman, de a DC máris tervezi a következő, némileg más megközelítésű filmet a karakterről, a Flash filmért is felelős Andy Muschietti rendezésében.

Hirdetés

Tavaly áprilisban jelent meg a Matt Reeves rendezésében készülő The Batman, amely a sci-fi és fantasy elemek helyett inkább a karakter klasszikus noir mivoltára helyezte a hangsúlyt és egy sötét, komor detektívtörténetet mesélt el.

A film nagy sikert aratott mind a kritikusok, mind a rajongók körében (már készül is a folytatás), de a DC úgy gondolta, hogy ez nem lesz elég, így elkezdtek dolgozni egy olyan projekten is, amely Grant Morrisson klasszikus képregényiből merít majd és már szerves részét fogja képezni az egybefüggő filmes DC univerzumnak.

Hirdetés

Eddig nem tudhattuk, hogy ki lesz a The Brave and The Bold című film rendezője, viszont most kiderült, hogy nem más lesz, mint a nemrég megjelent Flash filmért is felelős Andy Muschietti lesz majd, míg a forgatókönyvet Christina Hodson fogja jegyezni, aki a Flash előtt korábban az Űrdongó és a Birds of Prey történetéért is felelt.

A történetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy elsősorban a Batman & Son sztoriszálat veszi majd alapul, melynek középpontjában Batman és Talia al Ghul fia, Damian Wayne áll majd, aki Dick Graysont és Tim Drake-et követően maga is felölti Robin gúnyáját, ám elődeivel ellentétben egy arrogáns és hirtelen haragú karakterként ismert, ami konfliktust szül közte és a higgadt, megfontolt apja között.

Valószínűleg rajtunk kívül mások is kételkedni fognak ebben a rendezőválasztásban, hiszen a Flash sem sikerült sajnos jól, legalábbis szerintünk. Ti mit gondoltok? Jár a második esély?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)