Hirdetés

Ha nem is nézed a Peacemaker sorozatot, legalább az intróját látnod kell

|

Az HBO Max-es Peacemaker főcíme annyira beteg, hogy csak imádni lehet.

Hirdetés

James Gunn már a 2021-es The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag mozival is bizonyította, hogy remekül ért a szerethetően beteg antihősökhöz, ezt a vonalat pedig szórakoztatóan viszi tovább a Peacemaker, avagy Békeharcos sorozat is, mely 8 részben meséli el John Cena karakterének legújabb kalandjait.

A széria csak a múlt héten indult (rögvest három epizóddal egyszerre), így még nem késő becsatlakozni, de ha esetleg nem is akarnátok végignézni a teljes évadot, legalább a főcímet látnotok kell.

Hirdetés

A Peacemaker intrója ugyanis több, mint zseniális, ilyen örültség is csak Gunn fejében születhet meg. Egyszerűen lehetetlen szavakkal visszaadni ezt a produkciót, bökjetek inkább rá a Play gombra, és nézzetek meg ti magatok:

Még öt héten át érkeznek az HBO Maxre egyébként a Peacemaker új részei, a minisorozat nyolc epizód után zárul.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)