Hirdetés

Hamarosan boltokban is megvásárolható lesz a Star Warsból ismert kék tej

|

Május 4-re készülve jön Skywalker kedvenc itala, a kék színben pompázó Bantha-tej.

Hirdetés

Az első Star Wars film óta foglalkoztatja a rajongókat, hogy vajon milyen íze is lehet a kék tejnek, amelyet Luke iszogatott az ebédlőasztalnál. A Disney ezt megválaszolta ugyan 2019-ben, amikor a Star Wars: Galaxy's Edge parkban elkezdtek kék tejet felszolgálni, de aki nem lakik éppen Disneyland környékén, annak a kérdés a megválaszolatlanul maradt. Érkezik hát a TruMoo cég, hogy mindenkinek házhoz vigye a megoldást: jön a TruMoo Blue Milk.

A Lucasfilm nagy örömmel mutatta be az italt az új termékismertető eseményén. A TruMoo itala valójában vaníliás tej, ami április 17-én fog felbukkanni a boltok polcain. Sajnos a TruMoo alapvetően csak az Egyesült Államokban aktív, de egyes promóciók kapcsán a nemzetközi disztribúció sem lehetetlen, és talán importként megjelenhet majd pár erre szakosodott üzletben.

Hirdetés

Reméljük, hogy elér majd hozzánk is valahogy a sorozatgyártott Bantha-tej szállítmány, mert a hivatalos Star Wars nap előtt szívesen teleraknánk a spájzot Luke kedvencével.

A hír írásának pillanatában a TruMoo még nem közölte, hogy a kék tej limitált kiadás lesz-e, ezt majd meglátjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)