Hirdetés

Hamarosan megismerhetjük a DC filmes univerzumának következő 10 évét

|

A Warner Bros. feje, David Zaslav új infókat ígért, a James Gunn és Peter Safran vezette világ hamarosan még tovább bővül majd.

Hirdetés

Több mint egy éve már, hogy James Gunn és Peter Safran bejelentették a DC új korszakának első projektjeit: a Superman: Legacy, a Booster Gold és a Swamp Thing mellett egy rakat újdonság érkezik még a DC Universe: Chapter 1 - Gods and Monsters szakaszában. Ezek között az újdonságok között be nem jelentett projektek is szerepelnek, de David Zaslav szerint hamarosan minden titokról lerántják majd a leplet.

"Kaptam egy apró betekintőt James és Peter munkáiba, és bizton állíthatom, hogy tényleg izgalmas jövőt jósolnak a DC univerzum számára. Többet fognak hallani róluk a következő hónapokban. James és Peter végig fogják vezetni önöket a következő 10 éves tervezetünk egészén."

Zaslava fentieket a legutóbbi befektetői jelentésében nyilatkozta, de persze ez nem csak a pénzeszsákoknak szólt. A nagyközönség is meg fogja tudni, hogy mi vár majd rájuk a Chapter 1 hátralévő részében, és potenciálisan a Chapter 2 felhozatalában.

Hirdetés

Az új DC Universe első felvonása egyébként idén érkezik a Creature Commandos című animációs sorozattal. A széria teljes értékű része lesz James Gunn és Peter Safran világának, olyannyira, hogy annak mind a 7 epizódját maga Gunn írta. A Creature Commandos még nem kapott premierdátumot, de valamikor idén fog befutni.

Az első film, a Superman: Legacy 2025 júliusában érkezik majd a mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)