Hirdetés

Hangolódj a CineStarral a Star Wars: Az ébredő Erő premierjére

|

A héten bemutatkozik a hetedik Star Wars film, ennek apropójából pedig a CineStar számos érdekességgel készült, amire érdemes nektek is odafigyelni.

Hirdetés

A filmtörténelem egyik legnagyobb jelentőségű premierjére kerül sor a héten, hiszen a popkultúra meghatározó szereplője, a Star Wars széria bővül egy újabb epizóddal. A filmekkel és sorozatokkal foglalkozó társoldalunk, a CineStar kiemelten odafigyelt erre a nagy volumenű eseményre és számos cikkel, valamint érdekességgel készíti fel a rajongókat a vetítésre. 

Legyen szó a klasszikus trilógiáról vagy az előzményekről, a linkeken keresztül mindkettővel kapcsolatban felfrissíthetitek kicsit az élményeket és elolvashatjátok róluk egy lelkes kritikus véleményét, de a CineStar eljátszott azzal a gondolattal is, hogy mi történt volna, ha az első Star Wars megbukik vagy ha nem George Lucas rendezi a Baljós árnyakat.

A Los Angelesben lezajlott Star Wars: Az ébredő Erő vörös szőnyeges világpremierjét másfél órába sűrítve nézhetitek végig, az elmúlt napok hírtermését szépen, csokorba szedve böngészhetitek át és mindenképpen szót érdemel a teljesen ingyen végiglapozgatható decemberi FilmMagazin is, amely nem csak mutatós címlappal, de egy izgalmas háttéranyaggal is készült a premierre. 

FilmMagazin - 2015. december

Már olvashatjátok a FilmMagazin legújabb számát, ahol a Star Wars minden szegletét kielemezzük, de olyan érdekességek is helyet kaptak benne, mint A tenger szívében, vagy a Jessica Jones évadkritikája. A nagy filmes előretekintésből pedig megtudhatjátok, hogy milyen filmes újdonságok várnak rátok jövőre. A FilmMagazin decemberi számát keressétek a GameStar (Hungary) mellékleteként vagy a http://cinestar.hu/filmmagazin/ oldalon. (a hangért köszönet a NewGen-nek)

Szerző: CineStar, 2015. december 15.

Persze a Star Wars franchise nem lenne az, ami, ha a jeleneteket nem aranyozták volna be és egészítették volna ki tökéletesen a legendás komponista, John Williams dallamai, amelyekből nagy nehezen, de sikerült összeállítanunk egy Top 10-es listát, valamint arra is felhívtuk a figyelmet, hogy a mester 83. születésnapja alkalmából tartott gálakoncert, a 'Star Warstól Schindlerig' szintén a mozikba kerül a Star Wars: Az ébredő Erővel egy időben, országszerte. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)