Hirdetés

Hardcore Henry - nézd te is ingyen a belső nézetes akciófilmet!

|

Jövő héten mutatkozik be a Hardcore Henry, a világ első, teljesen belső szemszögű akciófilmje. Most ti is nyerhettek néhány páros jegyet a premierre!

Hirdetés

Április 7-én, a világpremierrel egyidőben kerül mozikba a Hardcore Henry, a világ első, teljes egészében FPS-nézetben elkészített akciófilmje.

Miután a rendező, Ilya Naishuller két, hasonló technikával készül rövidfilmje, a The Stampede és a Bad Motherfucker nagy népszerűségre tett szert, a közösség közreműködésével, az Indiegogón keresztül sikerült 250 ezer dollárt összegyűjteni, hogy megszülessen a 90 perces, egészestés mozifilm.

A történetet szó szerint Henry szemszögéből élhetjük át (teljes egészében GoPro kamerákkal rögzítették, így olyan, mintha egy élőszereplős FPS elevenedne meg a szemünk előtt), aki hamar az akció sűrűjében találja magát. Mikor felébred, nem emlékszik semmire, és nincs ideje arra, hogy megpróbálja emlékeit előkeresni: feleségét elrabolják, a moszkvai alvilág tagjai pedig holtan akarják őt látni.  A film tavaly novemberben a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon közönségdíjas lett.

Jövő hét csütörtöktől bárki megnézheti, viszont a CineStarral együttműködésben nyereményjátékot hirdetünk, melyben összesen kilenc darab páros belépő talál gazdára. Ennek részleteit ezen a linken találjátok. Sok sikert, irány a mozi!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)