Hirdetés

Henry Cavill elárulta, hogy mit tekint karrierje csúcspontjának

|

Mindennél fontosabb neki a a Warhammer filmes univerzumának dirigálása, szívét-lelkét beleadja majd, hogy a franchise a vásznon is hű maradjon a korábban lefektetett alapokhoz.

Hirdetés

Még 2022 decemberében futottak be a hírek, miszerint egy élőszereplős Warhammer 40,000 sorozat készül, amiben nem más, mint az egyébként hatalmas Warhammer-fan, Henry Cavill lesz a főszereplő. Sőt, nem sokkal később kiderült, hogy nem csak főszereplőként vesz majd részt a projektben, hanem a Warhammerhez kapcsolódó filmes univerzum megépítésében is aktívan tevékenykedik majd.

Ezzel kapcsolatban pedig egy nemrégiben vele készített interjú során nyilatkozott Cavill, ahol pályafutása egyik legnagyobb kiváltáságának nevezte azt, hogy részt vehet a filmes univerzum megalkotásában.

Hirdetés

Erről egészen pontosan így nyilatkozott:

"Szakmai pályafutásom legnagyobb kiváltsága, hogy megkaptam ezt a lehetőséget. Túl sokat nem mondhatok, még nagyon az elején járunk, de az, hogy filmvászonra vihetem, és mindeközben irányíthatom az egészet úgy, hogy hű maradjon az alapokhoz, számomra ez a legfontosabb."

Majd ezzel folytatta:

"Ez az a dolog, amivel már egészen a gyerekkorom óta foglalkozom. Ez az, amiről felnőttként is álmodoztam. És most pedig életre kelthetem. Nincs is ennél jobb okom arra, hogy csatlakoztam az iparághoz, mint hogy valami ilyesmit csináljak. Tényleg nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek."            

Cavill hozzáállása tényleg tiszteletre méltó, így már csak emiatt is érdemes lesz szemmel tartani a dolgokat. A filmes univerzum debütálása azonban várhatóan még odébb van, a Games Workshop és az Amazon közötti teljes megállapodásra végül csak tavaly decemberben került sor, remélhetőleg innentől némileg felgyorsulnak majd az események is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)