Hirdetés

Henry Cavill hadat üzen Hitlernek Guy Ritchie új filmjében, itt az első trailer

|

A The Ministry of Ungentlemanly Warfare a világtörténelem első olyan bevetését dolgozza fel szórakoztató formában, amelyet egy különleges alakulat hajtott végre.

Hirdetés

Miközben a rajongók még mindig azon keseregnek, hogy Henry Cavillnek nincs már köze a Netflix-féle Vaják sorozathoz, illetve a továbbiakban nem ő lesz Superman a DC mozifilmekben, a brit színész köszöni szépen, jól van. Egyrészt lelkesen készül a Hegylakó rebootjára és a Warhammer filmes univerzum beröffentésére, másfelől pedig ki sem látszik a munkából.

A közelmúltban olyan produkciókban vállalt szerepet, mint az Argylle: A szuperkém Matthew Vaugh (Ha/Ver és Kingsman filmek) rendezésében, valamint egy, az amerikai mozikban április 19-én elrajtoló második világháborús alkotás, melynek magyarországi premierjéről még nincs hír, de nagyon bánnánk, ha a hazai közönség nem láthatná.

Hirdetés

A szóban forgó filmet Guy Ritchie (Blöff, A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső) rendezte The Ministry of Ungentlemanly Warfare címmel, és a Winston Churchill alapította SOE (Special Operations Executive) nácik elleni küzdelmeiből merít inspirációt. A különleges alakulat nem hagyományos taktikái és úriemberekhez legkevésbé sem méltó módszerei rendkívül eredményessé tették, és ez visszaköszön az akció- és kémfilmek megoldásait Ritchie jellegzetes stílusával ötvöző alkotásban is az első trailer szerint.

Bár megtörtént eseményekre épül, és elsősorban Damien Lewis 2014-es könyvére (Churchill's Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Forces Desperadoes of WWII) támaszkodik, azért elég egyértelmű, hogy a Henry Cavill mellett Alan Ritchsont, Eiza Gonzálezt, Henry Goldingot, Alex Pettyfert, Hero Fiennes Tiffint, Babs Olusanmokunt, Til Schweiger, Henrique Zaga és Cary Elwest is felvonultató The Ministry of Ungentlemanly Warfare nem ragaszkodik foggal-körömmel a történelmi hitelességhez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)