Hirdetés

Henry Cavill szerint a mai filmekben „túlzásba viszik a szexjeleneteket”

|

Bár a rajongók némileg ellentétesnek találták a sokszor félmeztelenkedő Cavill kijelentését.

Hirdetés

Míg nemrégiben Henry Cavill elárulta, hogy mit tekint karrierje csúcspontjának, addig a színész most ismételten a figyelem középpontjába került, amikor is kijelentette, hogy nem érti, miért tolják ennyire túl a mai filmekben a szexjeleneteket. Nem is kellett ennél több, sokan egyből a félmeztelenkedéstől egyáltalán nem ódzkodó Cavillnek estek, akinek állításaival nem értettek különösebben egyet.

A téma egyébként egy interjú kapcsán került elő, ahol Cavill nem fogta vissza magát, teljes őszinteséggel beszélt arról, hogy mit is gondol a filmekben megjelenő szexjelenetekről.

Ezekkel kapcsolatban egészen pontosan úgy vélekedett:

"Nem értem őket. Egyáltalán nem vagyok a rajongójuk. Vannak olyan helyzetek, amikor egy szexjelenet valóban jót tesz a filmnek is, nem csak a közönségnek, de szerintem manapság néha akkor is túlzásba viszik őket."

Hirdetés

Cavill továbbá hozzátette azt is, hogy szerinte sok esetben ezek a jelenetek egyszerűen jobban tudnak működni, ha az emberi képzelőerőre vannak bízva. Persze mindezek ellenére elismerte, hogy tényleg vannak olyan helyzetek, amikor a szexjelenetek hatásosak és szükségszerűek, de ezek sokkal ritkábbak.

Azonban nagyon úgy néz ki, hogy többen sem értettek egyet Cavill állításával. Sokan azzal reagáltak, hogy a szexjelenetek valójában csökkenő tendenciát mutatnak, és hogy mostanában már sokkal kevesebb van belőlük, mint régebben. Még különböző tanulmányokra is hivatkoztak abból a célból, hogy bizonyítsák az igazukat, de a végső döntést mi rátok bízzuk.

Egyetértetek Cavill-lel? Szerintetek is túltolják manapság a szexjeleneteket?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)