Hirdetés

Hercules trailer - ez nem az a legendás borzalom

|

Dwayne Johnson üvöltéssel adja a világ tudtára, hogy ő Herkules. Mármint a jobbik fajta.

Hirdetés

Kellan Lutz számítása nem jött be január végén, csúnyán lebőgött a Herkules legendájával, ezzel szemben a Dwayne Johnson-féle változat legújabb trailere talán kicsit visszahozza a lelkesedést a téma iránt.

Brett Ratner, az X-Men: Az ellenállás vége és a Csúcsformában filmek rendezője a sokak szerint félresikerült (bár mazur és HP szerint meg nem értett zseni) Movie 43 után egy belevaló akcióval bizonyíthatja tehetségét, ráadásul a Sziklának végre képesek vagyunk elhinni, hogy puszta kézzel nekimegy a mitikus hidrának vagy egy gigászi oroszlánnak.

A hazai megjelenés még nem ismert (külföldön július 25.), de a további szerepekben John Hurt, Ian McShane, Joseph Fiennes, Rebecca Ferguson és Palvin Barbara láthatóak. Poszter is jár a hírolvasóknak:

Mit gondoltok első látásra Johnson Herkuleséről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)