Hirdetés

Hivatalos: 2025-ben sem maradunk Trónok harca nélkül

|

Alighogy lezárul a Sárkányok háza második évada, egy újabb Trónok harca spin-off csalogatja majd vissza a nézőket Westerosra.

Hirdetés

Noha a végét David Benioff és D. B. Weiss showrunnerek rendesen elszúrták, a fináléhoz vezető út hosszabbik szakaszát kimondottan élvezte a Trónok harca rajongótábora, melynek időközben többé-kevésbé sikerült visszanyernie a franchise-ba vetett hitét a Sárkányok háza első évadának köszönhetően. A Targaryen ház polgárháborúba torkolló belviszályát feldolgozó előzménysorozat idén nyáron tér vissza a képernyőkre a második etappal, de az HBO már javán dolgozik az utánpótláson, hogy a nézőknek minél rövidebb ideig kelljen nélkülözniük kedvenc fantasyvilágukat.

Számos spin-off formálódik a háttérben, élőszereplős és animációs produkciókat is bejelentett a Warner Bros. Discovery, és ezek közül az A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight címet viselő sorozat áll a legközelebb a megvalósuláshoz.

Hirdetés

David Zaslav CEO a Max streamingplatformra szánt Harry Potter sorozat mellett erről a produkcióról is beszélt a cég negyedéves pénzügyi beszámolójának nyilvánosságra hozását követően. Megerősítette, hogy George R. R. Martin már az előkészületekkel van elfoglalva, és úgy számolnak, hogy 2025 végén el is rajtolhat a Ser Duncan, a Magas néven ismert kóbor lovag kalandjait feldolgozó, hatrészesre tervezett évad, amit előreláthatóan még két további követ majd a szerző novellái alapján.

A nagyjából 100 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó történet másik főszereplője Duncan hűséges fegyverhordozója, Egg. A törékeny gyermekről csak kevesen tudják, hogy ő valójában V. Aegon Targaryen a Vastrón későbbi uralkodója.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)