Hirdetés

Hivatalos: a Netflix berendelt egy új Stranger Things sorozatot

|

Az ötödik évad után sem kell elbúcsúznunk a franchise-tól.

Hirdetés

Rengeteg kritika éri a streamingpiac éllovasát, amiért általában a mennyiséget helyezi a minőség elé, de az is el kell ismerni, hogy a tartalomdömpingből időnként ki tud emelkedni egy-egy különleges alkotás, amelyet aztán a Netflix megkísérel franchise-zá gyúrni. Egyik, ha nem a legnagyobb sikere a 2016-ban elrajtolt és mostanáig 4 évadot megélt Stranger Things. Az utolsó szezon forgatása idén májusban indul, a premierre pedig leghamarabb 2024 folyamán kerülhet sor.

A '80-as évek sci-fijei és horrorjai előtti főhajtásként értelmezhető produkció a Duffer fivérek elméjéből pattant ki, akik hosszútávra kötelezték el magukat a streamingszolgáltató mellett. Nem elég, hogy élőszereplős sorozatként adaptálják a Death Note manga- és animeszériát, Stephen King és Peter Straub Talizmánjával is ugyanez a szándékuk. De mindeközben persze a Stranger Thingsről sem feledkeztek meg.

Hirdetés

Produkciós cégük, az Upside Down Pictures nyakig benne van egy élőszereplős spin-off sorozatban és egy színdarabban is, most pedig kiderült, hogy egy animációs szériának is zöld utat adott a Netflix. A részletek még nem nyilvánosak, ám annyit már tudni lehet róla, hogy Eric Robles (Random! Cartoons, Fanboy & Chum Chum, Glitch Techs), valamint a Flying Bark Productions felel érte. A két Duffer executive producerként vesz részt a munkálatokban Robles, Shawn Levy és Dan Cohen társaságában.

"Mindig is egy olyan Strangher Things animációs sorozatról álmodtunk, amely a szombat reggeli rajzfilmek szellemiségét idézi meg, amelyeken felnőttünk, és azt látni, hogy ez az álmunk valóra válik, elképesztően izgalmas"

- nyilatkozták a Duffer fivérek, majd hozzátették még, hogy ámulatba ejtette őket az, amivel Eric Robles és a csapata előállt. A forgatókönyvet és a látványterveket lenyűgözőnek tartják, és alig várják, hogy több részletet is megoszthassanak a rajongókkal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)