Hirdetés

Hivatalos: jön a Kick-Ass reboot

|

Maga a rendező, Matthew Vaughn erősítette meg a hírt.

Hirdetés

Ha Matthew Vaugn szóba kerül, akkor legfőképpen az X-Men vagy a Kingsman franchise-ok ugranak be a rendező neve hallatán, pedig ott van egy másik ismert adaptációja, a Kick-Ass (magyarul Ha/Ver) is, amelynek képregényes alapját Jane Goldman, Mark Millar és John Romita Jr. még akkor fektették le, mielőtt a szuperhősök igazán berobbantak volna a mozikba.

Az Aaron Taylor-Johnson, Chloe Grace Moretz és Nicolas Cage szereplésével készült 2010-es filmváltozat meg tudta találni a maga rajongóbázisát, és 2013-ban készült hozzá folytatás is Jim Carrey-vel, az viszont már kevesebb vizet zavart, így a tervezett Hit-Girl spin-off ötletét is kukázták. 

Hirdetés

Vaughn már pár évvel ezelőtt megpedzegette, hogy nem egy harmadik résszel, hanem egy reboottal bővülhet legközelebb a széria, azóta viszont csend honolt a projekt körül. Most a rendező helyzetjelentést és egyúttal bejelentést tett:

két év múlva lesz egy nagy Kick-Ass reboot.

Egyelőre még nem sokat árulhatott el róla, de azt igen, hogy készen állnak az indulásra, és ha két év múlva minden jog visszaszáll rájuk (az azokat birtokló Marv Filmstől), akkor újraindítják és az emberek megtapasztalják, milyen őrültséget terveznek. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hogy miért reboot jön és nem egy harmadik felvonás? Vaughnnak megvan erre is a magyarázata: 

"Úgy gondolom, hogy a kulcs a címben van. A Kick-Ass egyfajta új zsánerré vált és mindenki úgy volt vele az elején, hogy nem csinálhatsz R-besorolású szuperhősfilmet. Nem csinálhatod ezt, nem csinálhatod azt. Szóval volt ez az ötletem és annyira őrült volt, hogy úgy voltam vele: remek, nagy fennforgást fog okozni, mindenki beszélni fog róla és ahányan utálják majd, ugyanannyian fogják imádni is. Ugyanakkor nem mondom és nem is fogom azt mondani, hogy nem lesznek benne ugyanazok a karakterek. Csak azt mondom, hogy nem az lesz, aminek mindenki elképzeli. És szükségem lesz egy nagyon-nagyon bátor színészre vagy színésznőre, aki az új Kick-Asst játssza, mert a szar is megfagy majd benne a szereptől."

Ennek alapján ti örültök a Kick-Ass rebootnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)