Hirdetés

Hivatalos: megvan, hogy ki játssza majd Supergirlt a DCU filmjeiben

|

Három név keringett a neten a napokban, és közülük az egyik csatlakozik a James Gunn felügyelte filmes univerzumhoz.

Hirdetés

Az Aquaman decemberben bemutatott folytatásával hivatalosan is véget ért a DC Extended Universe néven futott moziverzum, hogy átadja a helyét a jövőre elrajtoló DC Universe-nek, aminek már James Gunn, A galaxis őrzői trilógia és a The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag rendezője szab irányt. Az új filmek sorát a 2025 júliusában érkező Superman: Legacy nyitja Gunn rendezésében és David Corenswettel a főszerepben, de már négy további mozifilmet is bejelentettek.

James Mangold Swamp Thingje, a The Authority, valamint a The Brave and the Bold mellett zajlik a Supergirl: Woman of Tomorrow előkészítése is, aminek rendezője ugyan nincs még, de a forgatókönyvírót mát megtalálták Ana Nogueira személyében.

Hirdetés

Most pedig egy újabb fontos lépést tett az imént említett projekt a megvalósulás felé, mivel a Deadline beszámolója szerint kiválasztották a Supergirlt játszó színésznőt. Ezt az írás publikálása után James Gunn is megerősítette, így tehát már hivatalosnak tekinthetjük, hogy Milly Alcock lett a befutó, aki Emilia Jonest és Meg Donellyt ütötte ki a nyeregből.

A mindössze 23 éves Alcockot a legtöbben valószínűleg a Trónok harca előzménysorozatából, a Sárkányok házából ismerik, amiben a fiatal Rhaenyra hercegnőt alakította. Az ausztrál színésznő bemutatkozására Kara Zor-Elként várhatóan már az új Superman filmben sor kerül, és a karakter Gunn szerint más lesz, mint amit megszoktunk.

Ennek az az oka, hogy míg Kal-El szeretetben nevelkedett a Földön Martha és Jonathan Kent gondoskodása mellett, addig Kara végignézte, ahogy szülőbolygója, a Krypton megsemmisül, és vele együtt mindenki meghal, aki fontos számára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)