Hirdetés

Hivatalos: véget ér a The Witcher sorozat, nem húzzák már sokáig Geralt kalandozásainak elmesélését

|

A Netflix eldöntötte, hogy a Vaják sorozatot sem nyújtja a végtelenségig.

Hirdetés

Egy egész korrekt első évad után két erősen megosztóval folytatódott a Netflix Vaják könyveken alapuló feldolgozása, ráadásul a projektből kiszállt a főszereplőt alakító Henry Cavill, aki azután sem tért volna vissza, hogy kiderült, a DC teljesen átgondolja a filmes terveit, és nem neki szánja a továbbiakban Superman szerepét (szerencsére akad azért bőven olyan projekt, amely lefoglalja őt a közeljövőben).

A negyedik évad forgatása Liam Hemsworth-szel vette kezdetét, a továbbiakban ő lesz Geralt, de már nem sokáig: a Netflix bejelentette, hogy elkaszálta a sorozatot, de még hagyja, hogy az alkotók lekerekítsék a történetet.

A The Witcher széria az ötödik évaddal ér majd véget, amit a negyedikkel párhuzamosan forgatnak, de természetesen később teszik majd elérhetővé. A két évad a Tűzkeresztség (Baptism of Fire), Fecske-torony (The Tower of the Swallow), és A tó úrnője (Lady of the Lake) könyveket teljes egészében fel fogja dolgozni.

Hirdetés

A negyedik évadban szerepelni fog Laurence Fishburne Regis szerepében, így számos más szereplő mellet ő is látható a bejelentés alkalmából közzétett, az egyik olvasópróbán készített videóban.

A premier dátumát még nem tűzték ki, leghamarabb 2024 végére, 2025 elejére várhatjuk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)