Hirdetés

Íme a művész, aki a Hobbit és a Gyűrűk Ura talán legmenőbb kellékeit készítette

|

A munkái nem kerültek mindig a középpontba, de Daniel Reeve alkotásai ettől nem kevésbé lenyűgözőek. Ő készítette ugyanis a Hobbit és a Gyűrűk Ura-filmekben látott iratokat és térképeket.

Hirdetés

Voltak, akik nem voltak feltétlenül elégedettek a Hobbit-filmek megvalósításával, és van, amiben egyet is érthetünk velük, az viszont biztos, hogy a Tolkien műveit feldolgozó filmek (beleértve a Gyűrűk Ura három részét is) kiválóak voltak a kellékek szempontjából. Ismerjétek meg Daniel Reeves-t, aki mind a hat film rendkívül hangulatos, ám kissé a háttérbe szorult elemeiért volt felelős.

Az Új-Zélandon élő (nem kellett messzire szállítani a munkáit) művész készítette ugyanis a forgatás során használt iratokat, illetve a filmekhez kapcsolódó térképek is az ő keze munkáját dicsérik.

 

A személyes oldalán más munkái mellett (a festményei is mesteri alkotások) például megtalálhattok egy Völgyzugoly falán látott iratot, vagy a szerződést, amit Bilbó írt alá.

Emellett különböző betűtípusokat is készített a filmek népszerűsítéséhez, illetve egy egészen különleges betűkészlettel is írt, ugyanis tünde rúnákat is rajzolt némelyik dokumentumra.

Bátrabbak elmerészkedhetnek abba a szekcióba is, ahol Daniel munkáit árulják, ahol bárki rendelhet egy másolatot például a Zsákos família családfájáról, vagy Mória térképéről, ezekért azonban igen borsos árat kérnek el.

Ti melyik iratot tennétek ki szívesen a falra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)