Hirdetés

Hugh Jackman gőzerővel készül Rozsomák szerepére, de mit csinál Ryan Reynolds?

|

Hamarosan kezdődnek a Deadpool 3 forgatásai, a színészek pedig keményen készünek a szerepre. Meg egymás alázására.

Hirdetés

A Deadpool 3 a jelenlegi tervek szerint 2024. novemberében fog a mozikba kerülni. Ennek fényében a stábnak nincs nagyon ideje a pihenésre: Hugh Jackman és Ryan Reynolds már gyúrnak is keményen, mivel nekik már idén nyáron kamerák elé kell majd állniuk.

Miközben Jackman a súlyokkal és az izmaival pózol, vagy éppen extrém étrendjét mutatja be a nagyérdeműnek (amit aztán rendszerint jól félre is magyaráz mindenki természetesen), vajon hasonló lelkesedést, odaadás, alázatot láthatunk Ryantól is? Nyilván nem. Mit gondoltatok?

Hirdetés

A legutóbbi Instagram posztjával a színész egyszerre csinált viccet Jackman edzéséből, a Keeping Up with the Kardashians című tévéműsorból, és mutatta meg, hogy ő mennyire lazán is készül a forgatásokra. Szép munka volt, Mr. Reynolds!

Ryan Reynolds és Hugh Jackman imádják egymást szekálni a közösségi médián keresztül, amit persze a rajongók is imádnak. Tökéletesen megadják a hangulatot a Deadpool 3-hoz, ami újra összehozza majd őket a filmvásznon. 

Ti várjátok már?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)