Hirdetés

Hugh Jackman hangja sokat romlott Rozsomák miatt

|

A sokéves hörgés, morgás és kiabálás rendesen megterhelte a színész hangszálait.

Hirdetés

Hugh Jackman több mint két évtizeden keresztül játszotta Rozsomákot (vagy Farkast, ha valaki ragaszkodik a világ legbénább fordításához), aminek megvolt a haszna és negatív mellékhatása is. A színész mindörökké bekarmolta magát a köztudatba, és ezen a ponton nehéz lenne bárki mást elképzelni karaktere bőrében. Ennek azonban megvolt a következménye.

BBC Front Row című műsorában Jackman elmesélte, hogy a karakter alakítása komoly károkat okozott a hangszalagjainak. Elmondása szerint a fejhangja már sosem lesz olyan, mint régen.

Hirdetés

"A drámaiskolai oktatóm elborzadna, ha tudná, hogy miket műveltem Rozsomákként. Tanultunk egy technikát annak idején, hogyan kiabáljunk és ordítsunk a hangunk megerőltetése nélkül. Rozsomákként azonban voltak olyan alkalmak, amikor ezt nem használtam, és ennek súlyos következményei lettek. Dolgozom rajta."

A színész most egy tanárral gyakorol, és nagyon igyekszik, hogy új munkái ne okozzanak további károkat. Minden új szerepre fizikai és hangedzési gyakorlatokkal is készül. Ezekre szüksége is lesz majd, amikor Rozsomák képében visszatér a Deadpool 3-ban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)