Hirdetés

Idén ezek voltak a Super Bowl legjobb reklámjai

|

Most sem maradtunk vicces vagy érdekes reklámok nélkül, de azért gyérebb volt a felhozatal a szokásosnál.

Hirdetés

Évről évre előre borítékolható, hogy az aktuális Super Bowl nem csak a sportimádók számára lesz fontos esemény, ugyanis a félidőben levetített reklámok és filmelőzetesek hatalmas figyelemnek szoktak örvendeni - nem véletlenül mérik aranyárban ebben az időszakban a reklámperceket - 30 másodperc 7 millió dollárba, vagyis nagyjából 2 és fél milliárd forintba kerül.

Idén talán a szokásosnál egy kicsit gyérebb volt a felhozatal mind reklámok, mind előzetesek terén, de azért így sem volt nehéz dogunk, amikor össze akartuk szedni a legjobb vagy épp legviccesebb reklámszpotokat. Alább ezeket nézhetitek meg. Ha a Super Bowl LVIII legjobb filmelőzeteseire vagytok kíváncsiak, akkor azokat itt találjátok.

Hirdetés

Super Bowl LVIII reklámok

He Gets Us - Foot Washing

Dunkin Donuts - Ben Affleck

Budweiser 

Bud Light

BMW - Christopher Walken

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

BIC Lighters - Willie Nelson, Snoop Dogg és Martha Stewart

BetMGM - Vince Vaughn, Tom Brady, Wayne Gretzky

Apartments.com - Jeff Goldblum 

Verizon - Beyoncé 

State Farm Insurance - Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito

CeraVe Skincare - Michael Cera

e.l.f. Cosmetics

Drumstick

Doritos Dinamita - Jenna Ortega, Dina & Mita

Coors Light

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)