Hirdetés

Így emlékeztek meg egyenként a Jóbarátok főszereplői Matthew Perryről

|

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc a közösségi médiában is elbúcsúztak az elhunyt barátjuktól.

Hirdetés

Rengeteg ember életében meghatározó sorozat a Jóbarátok, nem véletlenül szólt akkorát a csapat újbóli találkozása és kötött ki az eladási listák élén Matthew Perry életrajzi könyve, amelyben a démonairól mesélt őszintén. Éppen ezért a fél világ gyászolt, amikor október végén kiderült, hogy a mindenki kedvenc Chandlerét zseniálisan alakító Perry mindösszesen 54 éves korában elhunyt

A színész családja, kollégái és barátai mellett többek között a gamer közösség is tisztelgett az emléke előtt, és miután össze tudták magukat szedni a sokkból, a Jóbarátok főszereplői is megfogalmazták a gondolataikat röviden, egy hivatalos közlemény formájában. November elején szűk körben el is temették Matthew Perryt, társai is elkísérték utolsó útjára. 

Hirdetés

A Jóbarátok főszereplői mostanra gyűjtöttek annyi erőt, hogy a közösségi médiában is elköszönjenek. Matt LeBlanc volt az első, aki megtörte a csendet, és jelenetképeket osztott meg kettejükről, valamint egy ölelkezős stábfotót, amikhez megható szöveget csatolt egy lehelletnyi humorral: 

"Matthew, nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idők őszintén szólva életem legkedvesebb pillanatai közé tartoznak. Megtiszteltetés volt veled a színpadon állni, és a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolyogni fogok, amikor rád gondolok, és soha nem foglak elfelejteni. Soha. Tárd ki a szárnyaidat és repülj, testvér, végre szabad vagy. Sok szeretettel. És gondolom megtartod a 20 dolcsit, amivel tartozol nekem."

Courteney Cox Monicája eleinte még csak Chandler egyik barátja volt, majd összejöttek, és végül családot alapítottak. Ehhez azonban kellett az a bizonyos londoni együttlét, amelyet Cox szerint eredetileg egyéjszakás kalandnak szántak, azonban a közönség annyira jól fogadta, hogy több lett belőle. A színésznő megosztott egy kulisszák mögötti felvételt is az alábbi szöveggel: 

"Annyira hálás vagyok minden pillanatért, amit veled tölthettem, Matty, és minden nap hiányzol. Amikor olyan szorosan együtt dolgozol valakivel, mint én Matthew-val, ezernyi olyan pillanat van, amit szívesen megosztanál. Egyelőre itt van az egyik kedvencem."

Jennifer Aniston is érzelmes posztot írt az Instagramra, amelyhez csatolt két képet és egy klipet is a sorozat utolsó előtti epizódjából, amelyben Rachel és Chandler elbúcsúznak egymástól: 

"Az, hogy el kellett búcsúznom a mi Mattynktől, az érzelmek olyan őrült hulláma volt, amilyet még soha nem tapasztaltam. Mindannyian megtapasztaljuk a veszteséget életünk egy bizonyos pontján. Az élet vagy a szerelem elvesztésekor. Ha igazán el tudsz merülni a gyászban, az lehetővé teszi, hogy érezd az öröm és a hála pillanatait, amiért ilyen mélyen szerettél valakit. És mi mélyen szerettük őt. Ő a DNS-ünk része volt. Mindig hatan voltunk. Egy választott család, amely örökre megváltoztatta azt, hogy kik voltunk és milyen utat fogunk járni. Matty szerette megnevettetni az embereket. Ahogy ő maga mondta, ha nem hallotta a "nevetést", azt hitte, hogy meg fog halni. Az élete szó szerint ettől függött. És ez sikerült is neki. Mindannyiunkat megnevettetett. Az elmúlt hetekben átnéztem az egymásnak írt szövegeinket. Nevettünk és sírtunk, majd újra nevettünk. Örökre meg fogom őrizni őket. Találtam egy sms-t, amit egy nap a semmiből küldött nekem. Minden benne van. (Lásd a második képet...) Matty, nagyon szeretlek, és tudom, hogy most már teljesen megbékéltél, és nincs többé fájdalom. Minden nap beszélek veled... néha szinte hallom, ahogy azt mondod: »Lehetnél még őrültebb?«. Pihenj, kistestvér. Mindig feldobtad a napomat..."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


David Schwimmer sem fukarkodott a kedves szavakkal, hálálkodva búcsúzott: 

"Köszönöm a tíz, hihetetlen nevetéssel és kreativitással teli évet. Soha nem fogom elfelejteni a kifogástalan időzítésedet és előadásmódodat. Fogtál egy egyenes párbeszédet, és a saját akaratod szerint alakítottad, aminek eredményeképpen valami olyan teljesen eredeti és váratlanul vicces lett, ami még mindig megdöbbentő. És volt szíved, amivel nagylelkű voltál, és megosztottad velünk, hogy hat idegenből családot alkothassunk. Ez a fotó az egyik kedvenc pillanatomról készült veled. Most ránézve egyszerre mosolygok és gyászollak. Elképzellek valahol ott fent, ugyanabban a fehér öltönyben, zsebre dugott kézzel, ahogy körülnézel... »Lehetne még több felhő?«"

Természetesen Lisa Kudrow sem maradt ki, ő is számos dolog miatt mondott köszönetet Perrynek: 

"Leforgattuk a pilotot, a Friends Like Us-t, és azonnal ott voltunk az NBC Upfrontson. Aztán... Te javasoltad, hogy pókerezzünk, és nagyon jól éreztük magunkat, miközben kezdtünk összecsiszolódni. Köszönjük neked. Köszönöm, hogy úgy megnevettettél valamivel, amit mondtál, hogy az izmaim megfájdultak, és a könnyeim MINDENNAP kicsordultak. Köszönöm, hogy nyitott szívvel álltál egy hatoldalú kapcsolathoz, ami kompromisszumokat igényelt. És sok "beszélgetést". Köszönöm, hogy megjelentél a munkahelyeden, amikor nem voltál jól, és aztán briliáns munkát végeztél. Köszönöm a legjobb 10 évet, amit az ember kaphat. Köszönöm, hogy bíztál bennem. Köszönöm, hogy mindent megtanultam a KEGYELEMRŐL és a SZERETETRŐL azáltal, hogy ismertelek. Köszönöm az időt, amit veled tölthettem, Matthew."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)