Hirdetés

Így készült a Tűzgyűrű - magyar feliratos videó

|

Nyakunkon a premier, összecsapnak az emberek által irányított Jäergerek és a Kaijuk, mi pedig amolyan kedvcsináló jelleggel kicsit belenézhetünk a munkálatokba. Ettől már kedvet kellene kapnunk, nem?

Hirdetés

Guillermo del Toro filmjével már mi is foglalkoztunk kicsit, volt szó Pacific Rim játékról , az elképesztően gagyi és emiatt már vicces Asylum koppintásról, ami Atlantic Rim néven fut, és a Minecraft stílusban újragondolt előzetes is mosolyt csalt arcunkra.

Most viszont tényleg a filmről lesz szó, mivel a Tűzgyűrű július 11-én jelenik meg a magyar mozikban, így a hazai forgalmazó, az Intercom gyorsan meg is osztott velünk egy "Így készült" videót magyar felirattal, hogy kedvet kapjunk az óriás robotos és félelmetes szörnyes mozihoz. Tessék:

Nektek mi a véleményetek, érdemes lesz moziba menni érte?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)