Hirdetés

Így néz majd ki Tapsi Hapsi a Space Jam 2-ben

|

Vasárnap a Warner Bros. paneljén megkaptuk az első képet a Space Jam 2 animált sztárjáról, Tapsi Hapsiról.

Hirdetés

A Bolondos dallamok ikonikus nyuszija a Warner Bros. egyik talán legismertebb karaktere. A '40-es évek óta szórakoztatja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, jelentősége az elmúlt években pedig csak tovább növekedett, köszönhetően annak, hogy a Space Jam rajongók felnőttek, és sokan közülük izgatottan várják a folytatást. A Space Jam: A New Legacy-ben ismét láthatjuk kedvenc nyulunkat, és már azt is tudjuk, hogy hogyan fog kinézni.

Hirdetés

A főszereplő persze ezúttal is egy hús-vér kosaras lesz, méghozzá LeBron James, aki már áprilisban megmutatta a világnak az új film címét és logóját. Most Tapsira vethetünk egy pillantást a lenti képnek köszönhetően.

Nincs 3D-s trükközés: ezúttal is egy rajzolt figurát kapunk. Azért reméljük, hogy a végleges verzióban rádobnak egy kis árnyékolást, mert így egy picit túl lapos a megjelenítés, még 2D-s figurákhoz képest is.

A Space Jam: A New Legacy 2021-ben lesz megtekinthető az HBO Maxen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)