Hirdetés

Ilyen a foci vb az űrben (videó)

|

Mindenki úgy készül a brazil foci vb-re, ahogy éppen lehetőségei engedik. Igen, még a Nemzetközi Űrállomás is megmutatta, milyen a hangulat a labdarúgó-világbajnokság varázsában.

Hirdetés

A 2014-es vb a Brazília–Horvátország mérkőzéssel kezdődik ma este 22 órától, nem csoda, hogy az egész világ ebben a lázban ég. Nem csak a Földön, az űrben is.

A Föld körüli pályán keringő ISS személyzete is fontosnak érezte, hogy egy rövid videó segítségével kedvet csináljon a világ egyik legnagyobb sporteseményéhez, és nem csak üzenetet hagytak a földlakóknak, hanem megmutatták azt is, milyen is a foci gravitáció nélkül. Egy kicsit lenne kedvünk egy ilyen világbajnokságot is nézni...

Ti a Földön követitek majd a brazil foci vb meccseit? Kinek drukkoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)