Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a Harry Potter, ha a varázspálcákat lőfegyverekre cserélnénk

|

Bármennyire is fura, pisztolyokkal és puskákkal is végtelenül szórakoztatóak lennének a Harry Potter mozik, csak épp teljesen másként.

Hirdetés

Ha valamit, akkor a varázspálcákat mindenképpen elengedhetetlen kellékének gondoltuk a Joanne Kathleen Rowling által megálmodott varázsvilágnak, vagyis a Harry Potter univerzumnak. Egy mókás YouTube-videó azonban most bebizonyította, hogy hatalmasat tévedtünk.

Még tavaly ősszel töltötték fel az alábbi videót, mi viszont csak most futottunk bele, hibázni emberi dolog. Azon ballépésünket azonban, hogy eddig még nem mutattuk meg nektek ezt a csodát, itt és most orvosoljuk.

Hirdetés

A Mighty Mopar csatornára fellőtt videó nem tesz többet, mint amennyit a címe ígér: halálos lőfegyverekre cseréli a Potter-filmek összes cicomás varázspálcáját. A végeredményt mindenképpen látnotok kell, fergeteges. Spoiler: egy nunchaku is felbukkan az alábbi trailerben, a lehető legváratlanabb ponton. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)