Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a Reszkessetek, betörők! 3 az idősebb Macaulay Culkinnal

|

Néhány trükk és felvétel segítségével összehoztak egy előzetest a Reszkessetek, betörők! 2. - Elveszve New Yorkban elképzelt folytatásához.

Hirdetés

Hatalmas kultusza van az 1990-ben bemutatott Reszkessetek, betörők!-nek, amely sok családban kihagyhatatlan karácsonykor, de nyugodtan hozzávehetjük az 1992-es Elveszve New Yorkban alcímű folytatást is, amely ugyanazzal a stábbal készült el, mint az előd. Visszatért a rendező, Chris Columbus, valamint a főbb szereplők (élen Macaulay Culkinnal, Daniel Sternnel és Joe Pescivel) is, és mindkét film hatalmas siker lett. A 20th Century Fox nem is engedte el. 

Csakhogy az 1997-es Reszkessetek, betörők! 3-ból már nem kért se Columbus, se Culkin, se Stern, se Pesci, teljesen más szereplőgárdával valósult meg (érdekesség, hogy a filmben felbukkant a tizenéves Scarlett Johansson is, aki itt még a pályája elején járt). Amiképpen a későbbi részek is. 

Hirdetés

A napokban megjelent egy Home Alone 3 - Kevin's Revenge (szabad fordításban Reszkessetek, betörők! 3 - Kevin bosszúja) című trailer a kamu előzeteseket készítő VJ4rawr2 YouTube-csatornán, amely különböző filmekből összevágott jelenetek, pár arccsere és egyéb trükkök segítségével igyekszik bemutatni, hogy milyen lenne a Reszkessetek, betörők! 3 egy valódi folytatásként. Az alábbi videóban már az idősebb színészeket "láthatjuk" és hasonló hangulatot varázsoltak össze, mint amilyen az első két film tudott felvonultatni. Nézzétek csak: 

Ha ismerős egy-két felvétel, az nem véletlen, hiszen többek között olyan alapanyagokból szedték őket össze, mint a pár évvel ezelőtti reboot, a Reszkessetek, betörők! Otthon, édes otthon (amelyben a Kevin bátyját, Buzz-t alakító Devin Ratray visszatért a szerepében), valamint Culkin reklámfilmje (amiben a Google Assisztenst népszerűsíti az idősebb Kevin McAllisterként).  

Ti megnéznétek egy ilyen Reszkessetek, betörők! filmet?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)