Hirdetés

Ilyen lenne Chris Pratt Indiana Jones bőrébe bújva

|

Újabb Deepfake videó készült, ezúttal Harrison Ford arcát cserélték le A galaxis őrzői színészéére.

Hirdetés

Nemrég ismét elcsúsztatták az Indiana Jones 5 premierjét, így a jelenlegi álláspont szerint 2020 nyarán kerülhet a mozikba, de ha így folytatódik a tologatás, akkor a jelenleg 77 éves Harrison Ford csak járókerettel tud majd kalandozni. Persze számos fiatal színész örömmel ugrana a helyébe, a rajongók például régóta szeretnék Chris Prattet megnézni az ikonikus ostorral csattogtatni. A Deepfake-mágusok most gondoskodtak róla, hogy teljesüljön a vágyuk. 

Hirdetés

Elképesztő, hogy mire képes már a technológia. Az utóbbi hónapokban láthattuk már Tom Hollandot és Robert Downey Jr.-t a Vissza a jövőbe főszereplőiként, Ewan McGregort az idős Obi-Wan Kenobi szerepében vagy éppen Nathan Filliont Nathan Drake-ként, ezúttal pedig Chris Prattet láthatjuk, vagy legalábbis az arcát Harrison Ford testén az első három Indiana Jones felvételeiből összevágott videón. Bár Ford hangja ugyanaz maradt, azért a végeredmény láttán így is el tudjuk képzelni, hogy Pratt milyen kalandor lenne a Fiatalúr bőrébe bújva: 

Ti örülnétek neki, ha Pratt főszereplésével készülne Indiana Jones film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)