Hirdetés

Ilyen lenne egy klasszikus sci-fi Batman és társai főszereplésével

|

Azonnal néznénk a Batman: Terror on Planet Gotham! című fiktív sci-fit.

Hirdetés

A több mint félmillió tagot számláló Midjourney Official Facebook-csoportban bukkantunk rá az alábbi galéria képeire, amelyek egy képzeletbeli film, az 1964-es Batman: Terror on Planet Gotham! című mozihoz "készültek" - egészen pontosan a Midjourney segítségével alkotta meg őket Grant Davis.

A képeken klasszikus sci-fi környezetben mutatkozik be nagyjából a teljes Batman család (van itt több Robintól kezdve egy halom Batgirl és Batwoman, és persze nem maradt ki Red Hood sem), illetve nem kevés ellenlábasuk, tényleg nehéz olyan ikonikus DC gonosztevőt mondani a Denevérember ellenfelei közül, aki nem teszi tiszteletét.

Hirdetés

Grant Davis rövid szinopszisa szerint a Batman: Terror on Planet Gotham! arról szól, hogy Gordon űrparancsnok és legénysége eltűnik a titokzatos Gotham bolygón, Batman és barátai pedig ennek kapcsán indulnak el nyomozni, de sokkal többet találnak, mint amire számítottak...

Végtelenül sejtelmes megfogalmazás, de talán a képek fontosabbak és beszédesebbek ennél:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)