Hirdetés

Star Wars VII - ezek a színészek játszhatják Han Solo és Leia gyerekeit

|

A Variety nemrég leközölte azoknak a fiatal színészeknek a listáját, akik esélyesek lehetnek a fiatal szerepekre.

Hirdetés

A Csillagok háborúja legújabb része jövőre kerül a mozikba, de a legtöbb részlet még mindig nagyon ködös vele kapcsolatban. A szerepeket például még ki sem osztották.

A Variety csapatának köszönhetően hozzájutottunk azon színészek listájához, akik fiatalok szerepét kaphatják a folytatásban. A jelöltek főleg sorozatokban játszottak, de néhányan már hozzájárultak egy-egy nagyobb film elkészítéséhez. J.J. Abrams emellett azt is jelezte, hogy etnikailag vegyes szereplőket szeretne a filmhez, vagyis még semmi sincsen kőbe vésve.

Ed Speelers

A 25 éves angol színész a Downton Abbey-ben vált híressé Jimmy Kent szerepében, de találkozhattunk vele az Eragonban is 2006-ban.
 

Jesse Plemons

Lényegében ő a legismertebb a listán, hiszen találkozhattunk vele Toddként a Breaking Badben (nem vagyunk hajlandóak leírni, hogy Totál szívás), sőt a Friday Night Lightsban is huzamosabb ideig játszott. Kisebb szerepekben az NCIS, a Döglött akták, a Félelem maga, a Grace klinika, a Helyszínelők, de még a Sabrina, a tini boszorkány és a Walker, a texasi kopóban is megfordult egy-egy alkalommal.
 

John Boyega

Ő pedig az a színész, akiről szinte semmit nem tudunk mondani, mindössze az Idegen arcokban Moses szerepében, és pár tévéfilmben találkozhattunk vele.
 

Matthew James Thomas és Ray Fisher

Mindkét színész főként színházi szerepekkel vált ismertté, Raynek például nyoma sincsen az IMDB-n, Matthew-t is csak pár sorozatnál jegyzik.
 

Michael B. Jordan

Kevés esélyt látunk arra, hogy a Fantasztikus négyes rebootjában a Fáklya szerepét játszó Jordan ismét elkötelezné magát egy nagy költségvetésű franchise-zal. Őt több részben is láthattuk a Drótban, a Vásott szülőkben és a Friday Night Lightsban is, mostanában pedig a Csajkeverőkben találkozhattunk vele.
 

David Oyelowo

Ő talán a legfelkapottabb színész az esélyesek listáján, 2015-ig hét filmben van fix szerepe. Hamisítatlan színházi színész, múlt évben többnyire drámai karaktereket alakított, nemrég pedig Muddy Waterst, a legendás blues zenészt is sikeresen megformálta. Az emberek többsége A majmok bolygója: Lázadás és Az utolsó skót király című filmekből ismerheti.
 

Mit szóltok a listához? Ti kit látnátok szívesen a szerepekben, és milyen szerepet adnátok nekik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)