Hirdetés

Itt a Batman-sorozat, a Pingvin első, magyar feliratos előzetese

|

Láthatjuk, milyen hangulatot sugároz majd a Batman spin-offja.

Hirdetés

Colin Farrell legutóbb a 2022-es Batmanben volt látható Pingvin szerepében, és olyannyira jól alakította a gonoszt, hogy a Warner Bros. Discovery egy önálló sorozatot szánt neki. Ma megérkezett az első előzetes, és azt is megtudtuk, mikorra várhatjuk a premiert.

A nyolcrészesre tervezett széria 2024-ben kerül fel az akkor már pusztán Max néven futó streaming szolgáltatás kínálatába, középpontjában pedig természetesen Oswald Cobblepot kalandjai állnak.

Hirdetés

Farrell mellett Cristin Milioti is feltűnik Sofia Falcone szerepében, Alberto Falcone-t Michael Zegen alakítja, Clancy Brownt pedig Salvatore Maroniként, Gotham egykori vezető alvilági rosszarcújaként láthatjuk.

A rendezői feladatokat az első három rész esetében a vezető producer Craig Zobel látja el, a munkálatok pedig a Warner Bros. Television stúdiójában zajlanak.

Hogy tetszik?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)