Hirdetés

James Gunn bejelentette a DCU három új szuperhősét: nem akárki kapta Green Lantern szerepét

|

Ők is a 2025-ben érkező Superman: Legacy stábját fogják erősíteni.

Hirdetés

Látványosan felgyorsultak az események a DC rebootolt filmes univerzuma a DCU első mozija körül. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy az egyelőre 2025. július 11-ei premierrel rendelkező film forgatókönyvét James Gunn írja, és a rendezői székben is ő foglal majd helyet, a két főszereplőt, Clark Kentet és Lois Lane-t alakító színészpárosról azonban csak a közelmúltban rántották le a leplet. Superman jelmezést David Corenswet ölti magára, míg a Daily Planet riporterét Rachel Brosnahan fogja eljátszani.

Szerencsére megkímél bennünket a kryptoni szuperhős eredettörténetétől a Superman: Legacy, Gunn-nak esze ágában sincs újra elmesélni azt, amit már mindannyian kívülről fújunk. És valószínűleg nem is igazán illenének hozzá azok a frissen beharangozott karakterek, akik megformálására már meg is találták a megfelelő színészeket.

Hirdetés

Kezdjük talán a legfontosabbal: Nathan Fillion ismét szerepet kap egy DC produkcióban, ám ezúttal sokkal komolyabbat, mint amilyen a The Suicide Squad - Az öngyilkos osztagban jutott neki. Ő lesz Guy Gardner, a Zöld Lámpások egyike, aki a tökéletes férfiasság paródiába hajló megtestesülése a karakter személyiségén még a 80-as években eszközölt változtatásoknak hála. A Vanity Fair úgy tudja, hogy Filion haját a szerep kedvéért vörösre festik majd, azaz a füzetekben látott frizurát kell viselnie.

Nathan Fillion
Nathan Fillion

Mivel Hawkgirl szerepét a perui felmenőkkel rendelkező Isabela Merced (Sicario 2. - A zsoldos, Dóra és az elveszett Aranyváros) nyerte el, elég valószínű, hogy a szuperhős reinkarnációi közül Kendra Saunderst kell majd megformálnia. A latin-amerikai lány úgy jutott szuperképességekhez, hogy öngyilkosságot követett el, majd az egyik felmenője, Shiera Sanders Hall lelke foglalta el az üres porhüvelyt.

Isabela Merced
Isabela Merced

A harmadikként beharangozott szuperhős civilben a Michael Holt névre hallgat, és ő számít a DC univerzum egyik legzseniálisabb koponyájának. A milliárdos feltaláló emellett olimpiai szintű atléta is, ám az élet más területein nem olyan szerencsés: családi tragédiák sora éri, előbb a testvérét veszíti el, majd a feleségét és a közös gyermeküket is, ami miatt már azt fontolgatja, hogy véget vet az életének. Erről végül egy szuperhős beszéli le, Spectre hatására dönt úgy Holt, hogy jó célra használja tudását, és magára ölti Mister Terrific jelmezét. A karaktert az X-Men: Az elsőkből ismert Edi Gathegi kelti életre.

Edi Gathegi
Edi Gathegi

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)