Hirdetés

Jean-Claude Van Damme is bekerülhetett volna a Halálos iramban szériába

|

A színész szerint Vin Diesel tehet róla, hogy nem csatlakozott.

Hirdetés

2001-ben jelent meg a legelső Halálos iramban film Vin Diesel és Paul Walker főszereplésével, amely előtt egyikőjük se volt ismeretlen a szakmában, viszont nagyot dobott a népszerűségükön a gyorsan közkedveltté vált tuningolós-utcai versenyzős őrület. Aztán sorra követték egymást a folytatások, és egyre népesebbé cseperedett Dominic Toretto "családja".

Az elmúlt több mint két évtized során, amíg eljutottunk az idén bemutatott Halálos iramban 10-ig többek között olyan színészek csatlakoztak a szériához, mint Dwayne Johnson, Jason Statham, Helen Mirren, Kurt Russell, Charlize Theron, John Cena és Gal Gadot, egy szebb világban pedig felbukkanhatott volna mellettük Jean-Claude Van Damme is. Csakhogy volt egy nagy probléma. 

Hirdetés

Az akciósztár a The Telegraph-nak adott interjújában árulta el a szomorú igazságot, hogy miért nem csatlakozhatott a Halálos iramban szériához:

"Akartak a Halálos iramban szériába, de Vin Diesel azt mondta, hogy 'Nem, nem szeretném őt.'"

A Halálos irambant nemcsak főszereplőként, hanem producerként is egyengető Dieselnek meglehetősen nagy befolyása van arra, hogy mi történik a franchise-ban, nem véletlen az, hogy miután összerúgták a port Dwayne Johnsonnal, az nem tért vissza a fősodorba (és csak egyetlen spin-off valósult meg a karakterével), de a jelentések szerint a Halálos iramban 10 rendezői feladatait eredetileg ellátó Justin Lin is miatta lépett le a forgatás kellős közepén. 

Azt Van Damme sajnos nem árulta el, hogy melyik epizódhoz szemelték ki, vagy mi lett volna a szerepe, viszont azt mondta, hogy ehelyett a 2012-ben mozikba került A feláldozhatók 2-t vállalta el, szóval vagy a negyedik (Halálos iram) vagy az ötödik (Halálos iramban: Ötödik sebesség) lehetett az a projekt, amihez kinézték. És ha már szóba került a The Expendables, Van Damme azt is elmondta, hogy van rá némi esély, hogy visszatérjen, hiába nem végződött jól számára A feláldozhatók 2. Már évekkel korábban felvetette Sylvester Stallonénak, hogy lehetne egy ikertestvére a karakterének, Jean Vilainnak... méghozzá Claude Vilain, Sly pedig nem zárkózott el tőle. Van Damme szerint még mindig megvan erre az esély a The Expendables 5-ben, vagy éppen a 25-ben. Ti örülnétek neki?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)