Hirdetés

Jesse Ventura, az eredeti Predator sztárja elárulta, mint gondol az új filmről

|

A Blain Coopert alakító színész nem fukarkodott a magasztaló jelzőkkel, miután megnézte a Prédát.

Hirdetés

Már augusztus 5-ei bemutatója előtt is gyakori beszédtéma volt a Préda (Prey) a közösségi médiában, de míg korábban inkább negatív kontextusban emlegették, addig mostanra érezhetően a pozitív vélemények kerültek túlsúlyba. Nem titok, minket meggyőzött a 300 évvel korábban játszódó előzményfilm, hamar a szívünkbe zártuk Naru karakterét (imádnivaló kutyusával együtt), és átadtuk magunkat az elsőrangú kameramunka, a kiváló soundtrack és a remekül eltalált hangulat élvezetének. Persze nem volt tökéletes az élmény, a CGI például itt-ott hagyott kívánnivalót maga után, és a történet esetleges logikátlanságaival is együtt kellett élnünk. Kritikánkat itt olvashatjátok el.

De nemcsak mi helyeztük dobogós helyre a Predator-filmek örökranglistáján a Preyt, ugyanis nem más áradozott róla, mint a pankrátorból lett színészből lett politikus (Brooklyn Park polgármestere, majd Minnesota kormányzója volt), Jesse Ventura is, aki a folyton bagót rágó, a gerillák sorait M134 Minigunnal megtizedelő Blain Coopert alakította az 1987-es Predatorban Arnold Schwarzenegger és Carl Weathers oldalán.

Hirdetés

Ventura, miután megnézte az Amber Midthunder főszereplésével forgatott, Daniel Tachtenberg rendezte produkciót, rögvest belépett a Twitter-fiókjába, hogy hangot adjon elégedettségének, posztjában közvetlenül megszólítva a Préda stábját.

"Nagyszerű, nagyszerű film. Amber Midthunder, neked egyértelműen nincs időd vérezni [ezzel visszautalt Blain egyik filmbéli egysorosára - a szerk.]. Légy üdvözölve a Predator családban. Danny Trachtenberg, köszönöm, hogy ilyen elgondolkodtató, kreatív és csodálatos filmet készítettél."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ventura posztja nem maradt válasz nélkül, a főszereplő és a rendező is a tweetre válaszolva mondott köszönetet. Ezen a ponton beszállt a csevejbe a volt profi kosaras, Dane DiLiegro (ő volt a predator a filmben) is, akit Ventura szintén felmagasztalt.

"Nem egyszerű feladat a néhai Kevin Peter Hall nyomdokaiba lépve eljátszani a predatort. Emelem kalapom. Nagyszerű munka."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)