Hirdetés

Jó hírt közölt a rendező az Aquaman 2-vel kapcsolatban

|

A különböző utómunkák még hosszú ideig fognak tartani, viszont a kisebb csúszások ellenére nagyobb probléma nélkül sikerült befejezni a film felvételeit.

Hirdetés

Következő fázisába léphet az Aquaman and the Lost Kingdom produkciója, ugyanis a rendező James Wan hivatalosan megerősítette, hogy befejeződtek a film forgatásai. A 2018-ban bemutatott Aquaman folytatásában több új szereplővel is meg fogunk ismerkedni, de a címszereplő mellett számos karakter is visszatér az első filmből: például Patrick Wilson alaposan megváltozott Ormja, valamint Amber Heard Merája,  illetve Yahya Abdul-Mateen II Black Mantája. 

Az Aquaman 2 forgatását kicsit hátráltatta, hogy a főszereplő Jason Momoa koronavírusos lett, de végül a színész komolyabb panaszok nélkül átvészelte a betegséget és emiatt nem szenvedett halasztást a produkció.

Hirdetés

James Wan az Instagramon jelentette be a forgatás végét és egyben megköszönte a rajongóknak a támogatást, illetve a teljes produkciós csapatnak a remek együttműködést. A jelenetek zömét, nagyjából 95%-át az Egyesült Királyságban vették fel, de a csapat járt Hawaii-on és Los Angelesben is, a záró héten pedig Malibuban dolgoztak.

A DC jelenlegi tervei szerint az Aquaman and the Lost Kingdom idén december 16-án debütál a mozikban, egy napon az Avatar 2-vel. A 2018-as film több mint 1,1 milliárd dollárt termelt, a Warner filmstúdió hasonló sikert vár a folytatástól is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)