Hirdetés

John Cena bejelentette, hogy mikor vonul vissza a pankrációtól

|

A színészi karrierjét lelkesen építgető pankrátor ekkor fog szakítani a WWE-vel.

Hirdetés

2023 kiemelkedő év volt John Cena számára. Bemutatták több filmjét is (Halálos iramban 10, Dzsungelhajsza, Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz), cameózott a Barbie-ban, láthattuk sorozatban (Die Hart), Peacemakerként felbukkant a Mortal Kombat 1-ben és a WWE 2K23 az ő karrierjére fókuszált, emellett pedig visszatért a pankrációhoz, ahol a szintén visszatérő The Rockot fogadta

Már több mint két évtizede annak, hogy Cena debütált a WWE-ben, ami alatt temérdek díjat nyert és a szcéna egyik ikonjává vált, mellette pedig 2006 óta építgette filmes karrierjét is. Valószínűleg több rajongóban felmerült már, hogy meddig láthatják még kedvencüket a ringen belül, ezt a kérdést pedig most maga Cena válaszolta meg.

Hirdetés

A színész-pankrátor az Entertainment Tonightnak árulta el, hogy már kigondolta a visszavonulásának ütemtervét, már ami a WWE-s pályafutását illeti, és erre éveken belül sor kerülhet: 

"Ez nem egy talán. Biztosan sor kerül rá, és hamarosan eljön az idő. Már korán ígéretet tettem a WWE-rajongóknak, mert tudom, milyen nehéz rajongónak lenni. Ki kell jönnöd a pénzedből - és a WWE-nek rengeteg tartalma van - sokba kerül, hogy szenvedélyes rajongó legyél, és a mi rajongótáborunk szenvedélyes és globális. Soha nem akartam csak azért kimenni, hogy kimehessek. Idén 47 éves leszek. Remekül érzem magam, de tudom, hogy mi kell ahhoz, hogy a WWE előadója legyek estéről estére, és soha nem akarok csak azért kimenni, mert kötelező. Ugyanolyan szenvedélyes akarok lenni, mint a rajongók, és pontosan azt akarom adni nekik, amit ők is adnak nekem. A kilométerek a sebességmérőn azt mondják: »Hé, ezt még 50 előtt meg be kell fejezni«."

Cena áprilisban fogja ünnepelni a 47. születésnapját, ami azt jelenti, hogy valamikor a következő három év során fog elköszönni a WWE-től, és utána valószínűleg minden figyelmét a színészkedésre fogja fordítani. Arra, amiért korábban a WWE egy másik ikonját, Dwayne "The Rock" Johnsont kritizálta, noha azóta bocsánatot kért kollégájától, amiért megsértette a bizalmét, és elismerte, hogy nagy kihívást jelent visszatérni a pankráció világába a projektek között. 

"Nehéz mindkettővel egyszerre zsonglőrködni. Amíg a telefon csörög, és amíg jó lehetőségeink vannak itt, addig ezt meg is tartom, ameddig csak tudom. De még ha csak egy-egy alkalomra vagy rövid, három hónapos időszakokra jövök is vissza, ez egyre jobban megvisel, pedig hihetetlenül szerencsésen alakult az egészségem. Remekül érzem magam. Szeretném, ha életem hátralévő részében is jól érezném magam."

Cenát legközelebb a február elsején mozikba kerülő Argylle című kémfilmben láthatjuk majd, míg a WWE esetében 2025-től már a Netflixen keresztül is felbukkanhat egy megállapodás értelmében.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)