Hirdetés

Tanulj rendesen, vagy egy lusta űrfutár lesz belőled (videó)

|

Mostanság mindenki az érettségi körül pörög, mi csak annyit tennénk hozzá, hogy érdemes tanulni. Mert ha valaki például egy olyan lusta űrfutár lesz, mint az itt látható videó hőse, akkor abból nagyon nagy baj lehet.

Hirdetés

Kyungmin Woo hőse 2150-ben dolgozik űrfutárként, és hát legyünk őszinték, nem ő a munka hőse.

Az a rövid animációs film nekem feldobta a napomat, szóval gondoltam megosztom veletek is. Johnny Express azért nem érdemelne egy egész estés filmet, de a lusta űrkiszállító pár perces szerencsétlenkedése mosolyt csal az ember arcára, ráadásul olyan problémát vet fel, amire minden valamire való sci-fi kapcsán gondolnunk kellene (Man in Black ugyebár). Na de nem is spoilerezek tovább, inkább nézzétek meg ezt a rövid animációs csodát, megéri...

JohnnyExpress from AlfredImageworks on Vimeo.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)