Hirdetés

Jön a Trainspotting 2!

|

Danny Boyle legendás filmje 20 év után térhet vissza a mozivászonra.

Hirdetés

Ha valakinek esetleg kimaradt volna a '90-es évek egyik legnagyobb klasszikusa, annak még bő egy éve van pótolni azt, a jelek szerint ugyanis jövőre érkezik a folytatás, amely a már ismert csapat történetét viszi tovább.

Danny Boyle klasszikusa jövőre ünnepli a 20. születésnapját, a rendező pedig már össze is rántotta a stábot. Az elején kicsit izgultak, mert féltek attól, hogy a négy főszereplőből kettőnek tetszik majd a forgatókönyv, ketten viszont nem lesznek túl boldogok, de végül mind a négyen örömmel mondtak igent a folytatásra. 

A forgatás jövő nyáron kezdődik, mert csak így tudták összeegyeztetni a színészek beosztását, akik közül többen játszanak népszerű sorozatokban. A késői kezdés miatt egyébként elképzelhető, hogy a film 2017-re csúszik, de mivel jövőre van a szülinap, szeretnék még oda beszorítani. A történet egyébként a Trainspotting alapját képező regény folytatására, a Porno c. műre épít majd, a címválasztás azonban valószínűleg ennél valamivel konszolidáltabb lesz. Mi most egy merész Trainspotting 2-t tippelnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)